•  

Sport-inn Zwolle

Winkel:
Bezoek onze winkel aan de Oude Vismarkt in Zwolle. Hier kun je terecht voor een prachtige collectie hardloop-, korfbal-, handbal-, en voetbalschoenen van bekende merken als Nike en Adidas. Daarnaast hebben we een mooie collectie trainingskleding van de bekende clubs zoals PSG, Barcelona, Ajax en natuurlijk onze plaatselijke trots PEC.
Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze door middel van persoonlijk advies. Graag tot ziens!

Textieldrukkerij:
Een moderne textieldrukkerij met ruime ervaring in het bedrukken van alle soorten kleding. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders omdat wij niet alleen via een internetsite bereikbaar zijn. Wij gaan daadwerkelijk met een vereniging, club of gemeente om tafel zitten. Door het gesprek aan te gaan, materialen te testen, alle voors en tegens af te wegen, komen wij tot een product dat perfect aansluit bij uw wensen.

Bij ons kunt u rekenen op een fris ontwerp, deskundig advies en snelle levering. Wij helpen u om uw club, bedrijf of instelling te promoten. Van teamwear voor alle takken van sport tot een uitgebreid assortiment aan polo’s, sweaters, petten en jassen. Wij bieden u een groot assortiment kleding van bekende merken en de beste kwaliteit. Wij denken met u mee tijdens het gehele traject. Of het nu textiel is voor een evenement of voor dagelijks gebruik, wij helpen u met plezier en geven u graag een goed advies.

Openingstijden

Dag Tijd
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Locatiegegevens

Adres
Oude Vismarkt 4
Postcode
8011TB
Plaats
Zwolle

Vestigingsgegevens

Telefoon
038 – 4225070